søndag den 6. september 2015

Opskrift nummer et fra Den Store Kogebog af Anne Birgitte Hundslev Nørballe, Work in Progress




smager lidt af kommen, lidt af papir, blækspruttehænder og vent fem kvarter, så vågner du på den anden side af sjovstenen, ovre ved rosetta, du trækker vejret fem gange, du retter dig op, så går du på arbejde, men i dag uden skjorte, du binder slipset selv, det er lamaskind du har i nakken, 85 grader i fem minutter, så drikker du tre liter hav, du spiser en salamander, du hejser flaget, ligegyldigt hvilken retning, men husk hvad din mormor sagde! ellers bliver sandet ikke sprødt, det skal knase, hængsler mellem alle tænder, du har guld, så meget guld, og meget små fluer. Der hænger en blodørn over hele landet her til morgen, senere kommer der regn, så husk din paraply, når du skal ud og hente rønnebær, 500 gr, lidt mel og lidt aske, du blander det i grøden, så har du snart en himmelsk ret.

Tilberedningstid cirka 20 minutter, eller så lang tid som det nu tager. Køb evt en pizza, hvis ventetiden bliver for lang, du har penge nok, eller hvis ikke, så dyrk lidt yoga, hunden står op, hvor skal den grave i haven i dag, hvad er der at finde, en begravet tandbørste fra din længst afdøde oldemor, hvor kom den pludselig fra, hun ligger begravet mange hundrede kilometer fra hvor du bor.