onsdag den 24. juni 2015

Satellite Suburbia, 24nov11.dkAf en eller anden grund, er 24nov11.dk blevet lukket, fordi vi ikke har betalt - det plejer at være i oktober, vi skal betale.Vi kan stadig nå at betale, selvom det er underligt, at vi skal betale nu. 
--- Jeg tænker egentlig om vi ikke bare skal lade den lukke ned. -- Vi har jo elementerne af den arkiveret. -- Hvis vi så skal lave en udgivelse ovenpå internetværket, så kan vi genopbygge det 
fra grunden. --- Også interessant, synes jeg, at arbejde med genbrugsmateriale, at værket på den måde forskyder sig ind i sig selv over tid. Forandrer hele tiden betydning. --- Samme historie på nye måder. En akkumuleringsproces, men som hele tiden giver noget fra sig, svarer verden igen, giver noget tilbage. --- en trylleleg. en narrestreg (tegning, skrift). et sam-arbejde. sam-tale. organisk. direkte fra det lokale landbrug. de skønneste bakker, den herligste ro. et øjebliks udstrækning. --- folde noget (fx tanger) ind, for at nogen har noget at folde ud, noget at være til stede i, midt i alt det andet, som flår alting fra hinanden, som er livet som sådan, en hastig strøm mod havet, vi er på samme vej, bålene brænder, og asken hældes ud i vandet, filtreret for værdiggenstande, af de mennesker af den laveste kaste, som står og graver guld ved kysten op til Manikarnika, virkelig(e) rester fra de riges bord, det er deres job, at redde de oversete værdigenstande fra malstrømmen, det lever de af. Ikke et job for mig, men hvad ved jeg, om hvordan det er at stå der, i ligmudder til halsen og samle guldtænder ind. Måske er det fint med dem. ---- minder vores arbejde ikke lidt om det, de laver: Vi graver i gammel lossepladsjord, putter det i poser og sender det rundt i landet, får det anbragt i Den Sorte Diamant, og vi graver videre. --- Den største forskel er vel, at vi kan holde fri fra arbejdet. ---- eller hvad. --- Nej, den største forskel, er at det vi laver ikke kan sammenlignes med det lavkasteinderne ved Manikarnika laver. ---- Vi ved at de findes, de ved intet om os. ---- De er i en anden verden, men vi er i den samme. --- det er let at komme i tvivl.

Mail fra Lars Bo Nørgaard til Troels Emig, modtaget d. 23 juni, 2015.